1. Biz kimiz?
Biz Chongqing, çin merkezli, ısı yalıtım ve filtrasyon malzemeleri özel bir tedarikçisi, 2010 başlar. Müşterilerimize hem çin hem de denizaşırı pazarlarda hizmet vermek için kendi tesislerimiz var. Bazı müşterilerle stratejik işbirliğini kurduk ve bu yıllarda hızla büyüyoruz. Bunun yanı sıra, müşterilerimize iyi hizmet vermek için cam elyaf, bazalt elyaf ve karbon fiber ürünleri vb. Ortak üreticilerimizle yakın bir şekilde çalışıyoruz.
2. Kaliteyi nasıl garanti edebiliriz?
Her zaman "elimizden geldiğince en iyi kaliteyi sağlamak" ilkesine bağlıyız. Bizim sıkı kalite kontrol politikası var
Ürünler ve mal teslimatından önce ortağımızın şirketlerinde. Bazı kalite sorunları varsa, müşterilerimizle yakından kontrol edeceğiz ve olasılık çok düşük olsa bile her zaman sorumluluklarımızı alacağız.
3. Bizden ne satın alabilirsiniz?
Isı yalıtım malzemeleri vakum yalıtım paneli (veya tahta), vakum camı, Aerogel mat ve inşaat ve endüstriyel uygulamalar için diğerleri içerir. Filtrasyon malzemesi ve ürün çeşitli cam elyaf trate t kağıdı (F ve Hepa sınıfı, lamine olanlar), odun hamuru filtre kağıdı (çay ve kahve filtre kağıdı), çeşitli dokunmamış doku (yüz maskesi ve diğerleri için kullanılır) ve PP, PET filtre kağıdı. Fiber ürünlerin yeni malzemesi cam elyaf, bazalt elyaf ve fitil, doğrayın iplikçik, kumaş ve mat gibi karbon fiber malzemelerdir.
4. Neden bizden diğer tedarikçilerden satın almalısınız?
Biz 10 yıldan fazla ısı yalıtımı ve filtrasyon alanları konusunda uzmanlaşmış ve bizim için en iyi çözümleri sağlayabilir
Müşteriler. Her zaman itibarımıza saygı duyuyoruz ve müşterilerimize içtenlikle davranıyoruz.
5. Hangi hizmetleri sağlayabiliriz?
Kabul edilen teslimat şartları: EXW, FOB,CFR,CIF, ekspres teslimat;
Kabul edilen ödeme para birimi: USD,EUR,CNY;
Kabul edilen ödeme türü: T/T, L/C, D/P,Western union,Paypal;